Vacatures1

"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Onze service

Ons streven is om een stap extra te zetten voor onze klanten, dat is wat ons definieert. Het onderhouden van korte lijnen met onze klanten staat bij ons centraal. Bij Blanken Food vertaalt zich dit naar directe en bereikbare contactpersonen voor onze klanten, professionals die altijd voor je klaarstaat en met je meedenkt.

Daarnaast biedt Blanken Food drie bestelopties aan. Je kan je bestelling telefonisch doorgeven, maar je kan ook gebruikmaken van twee bestelsystemen: Blanken Food's eigen systeem en het bestelplatform InOne. Beide bestelsystemen bieden je optimale efficiëntie, zodat we volledig tegemoet kunnen komen aan je voorkeuren en schema.

Onze manier van leveren

Wij begrijpen dat timing van essentieel belang is voor onze klanten. Om ervoor te zorgen dat we onze snelle levering kunnen blijven garanderen, hebben we al ons transport in eigen beheer. Onze betrouwbare en toegewijde chauffeurs staan klaar om onze heerlijke, verse, en eerlijke producten bij je af te leveren. Bovendien zorgen ze ervoor dat het principe "First in, First out" wordt toegepast, zodat je direct aan de slag kunt met waar je goed in bent: het delen van je passie voor food met je klanten.

Onze speerpunten

  • Een deskundig en direct contactpersoon die met je meedenkt
  • Snelle leveringen middels het transport in eigen beheer
  • Toegang tot het uiterst gebruiksvriendelijke bestelsysteem InOne
  • Toegang tot ons eigen gebruiksvriendelijke bestelsysteem
  • Partnerschappen voor de lange termijn

 

Ben je benieuwd naar wat we je kunnen bieden? We staan zowel telefonisch als via de mail klaar om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze producten

Eieren en eiproducten

Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Hollandse kaas

Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

Buitenlandse kaas

De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

Noten

Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

Tapas

Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

Boters en romen

Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Vleeswaren

Beter bekend als ‘gezond snoepgoed’. Rijk aan antioxidanten, vezels, vitaminen B- en mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium. Blanken Food heeft ze voor u in huis.

Zuidvruchten en gedroogd fruit

Een sinds 2023 geïntroduceerde, maar niet meer te missen productgroep binnen het assortiment van Blanken Food. De (gesneden vleeswaren) zijn de gewenste aanvulling op het assortiment van Blanken Food.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!