"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Onze service

Net iets meer doen voor onze klant; dat is waar we voor staan. Korte lijnen met onze klanten staan hierin centraal. Binnen Blanken Food uit dit zich in een direct en bereikbaar contactpersoon voor onze klanten. Iemand die altijd klaarstaat en meedenkt.

Naast een direct contactpersoon maakt Blanken Food gebruik van het uiterst gebruiksvriendelijke bestelsysteem InOne. Ook hierin willen we net iets meer doen voor onze klanten. Is het handiger voor u om de bestelling de telefoon of via ons eigen bestelsysteem door te geven? Geen enkel probleem; alles is mogelijk.

Onze manier van leveren

Wij begrijpen dat timing essentieel is voor onze klanten. Om onze snelle levertijden te kunnen blijven garanderen hebben wij al ons transport in eigen beheer. Onze vertrouwde en toegewijde chauffeurs komen graag langs om onze heerlijke, verse en eerlijke producten langs te brengen. En… om deze First in, First out voor u op te ruimen!

Zo kunt u direct aan de slag met hetgeen waar u goed in bent; uw passie voor food overbrengen op uw klanten.

Onze speerpunten

  • Een deskundig en direct contactpersoon die met u meedenkt
  • Snelle leveringen middels het transport in eigen beheer
  • Toegang tot het uiterst gebruiksvriendelijke bestelsysteem InOne
  • Toegang tot ons eigen gebruiksvriendelijke bestelsysteem
  • Partnerschappen voor de lange termijn

 

Bent u benieuwd naar wat we u kunnen bieden? We staan zowel telefonisch als via de mail klaar om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Onze producten

Eieren en eiproducten

Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Hollandse kaas

Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

Buitenlandse kaas

De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

Noten

Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

Tapas

Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

Boters en romen

Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Vleeswaren

Beter bekend als ‘gezond snoepgoed’. Rijk aan antioxidanten, vezels, vitaminen B- en mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium. Blanken Food heeft ze voor u in huis.

Zuidvruchten en gedroogd fruit

Een sinds 2023 geïntroduceerde, maar niet meer te missen productgroep binnen het assortiment van Blanken Food. De (gesneden vleeswaren) zijn de gewenste aanvulling op het assortiment van Blanken Food.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!