"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Over ons

Onze missie

Bij Blanken Food is onze missie om foodprofessionals te voorzien van hoogwaardige, doeltreffende foodproducten en diensten die hun culinaire ambities ondersteunen en hun bedrijven laten groeien. We streven ernaar om een betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor onze klanten, waarbij we ons toewijden aan kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Ons doel is om te begrijpen wat onze klanten nodig hebben en hen te voorzien van de beste producten, oplossingen en expertise om hun culinaire visie tot leven te brengen. We willen dat onze klanten ons ervaren als een waardevolle bron en als een verlengstuk van hun team.

Tegelijkertijd zetten we ons in voor verantwoordelijkheid en duurzaamheid in alles wat we doen. We willen een positieve impact hebben op het milieu, de gemeenschappen waarin we actief zijn en de voedingsindustrie als geheel. We streven naar verantwoorde inkooppraktijken, milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk.

Onze missie om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, doeltreffende foodproducten en diensten weerspiegelt onze toewijding aan klantgerichtheid, kwaliteit en duurzaamheid. We zien onszelf als partners in de culinaire reis van onze klanten en werken er elke dag aan om deze missie te vervullen.

Onze visie

Bij Blanken Food streven wij ernaar de toonaangevende gespecialiseerde food groothandel in Midden-Nederland te worden en een herkenbare naam te vestigen in de Nederlandse voedselindustrie. Als pioniers in onze sector zetten we in op continue innovatie en een diepgaande klantgerichtheid. Ons doel is om precies te voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten, door het leveren van producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Specialisatie staat centraal in onze aanpak, waardoor we ons als experts en leiders in onze marktsegmenten positioneren.

Bent u benieuwd naar onze service? Klik dan hier om te weten te komen op welke manier we voor u klaarstaan.

Onze producten

Eieren en eiproducten

Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Hollandse kaas

Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

Buitenlandse kaas

De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

Noten

Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

Tapas

Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

Boters en romen

Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Vleeswaren

Beter bekend als ‘gezond snoepgoed’. Rijk aan antioxidanten, vezels, vitaminen B- en mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium. Blanken Food heeft ze voor u in huis.

Zuidvruchten en gedroogd fruit

Een sinds 2023 geïntroduceerde, maar niet meer te missen productgroep binnen het assortiment van Blanken Food. De (gesneden vleeswaren) zijn de gewenste aanvulling op het assortiment van Blanken Food.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!