"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Maatwerk

‘Don’t find customers for your products, find products for your customers.’

Wij zijn altijd op zoek naar producten voor onze klanten. Een stukje gemak. Vandaar dat Blanken Food ook maatwerk levert. Wij willen onze klanten ontzorgen, en stimuleren om zich bezig te houden met hetgeen waar ze goed in zijn; de passie voor hun producten overbrengen op hun klanten, op welke manier dan ook.

Mede door het meedenken met onze klanten en het stukje gemak dat wij willen bieden hebben we de afgelopen jaren meerdere producten zelf ontwikkeld. Van geraspte oude kaas tot aan kaasborrelpuntjes in diverse smaken.

Hebben we u al enthousiast gemaakt? Met het invullen van ons contactformulier kunnen we met u in contact komen, en kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onze producten

 • Eieren en eiproducten

  Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

 • Hollandse kaas

  Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

 • Buitenlandse kaas

  De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

 • Noten

  Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

 • Tapas

  Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

 • Boters en romen

  Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Samen tegen corona

Ook wij zetten ons in tegen corona, en dragen als team van Blanken Food ons steentje bij. 

Nieuwe website door I-Pulse

De afgelopen maanden zijn wij intensief bezig geweest met de jongens van I-Pulse om een nieuwe website op te zetten.

Firma Blanken maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In de Disclaimer is hier meer over te lezen.

OK