"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Maatwerk

‘Don’t find customers for your products, find products for your customers.’

Als dé specialist zijn wij voortdurend op zoek naar producten die onze klanten een extra dosis gemak bieden. Bij Blanken Food leveren we maatwerk, met als hoofddoel onze klanten volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op waar ze het beste in zijn: het delen van hun passie voor producten met hun klanten, op welke manier dan ook.

Onze inzet voor het gemak van onze klanten gaat hand in hand met een voortdurende ontwikkeling van producten. Door actief mee te denken met onze klanten en ons te concentreren op gebruiksgemak, hebben we de afgelopen jaren verschillende producten in eigen beheer ontwikkeld. Denk aan geraspte oude kaas en kaasborrelpuntjes in diverse smaken, stuk voor stuk producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Als je enthousiast bent geworden, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Op die manier kunnen we persoonlijk met in gesprek gaan en samen ontdekken hoe we bij Blanken Food specifiek voor je van betekenis kunnen zijn, en hoe we onze producten voortdurend kunnen verbeteren om aan jouw behoeften te blijven voldoen.

Onze producten

Eieren en eiproducten

Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Hollandse kaas

Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

Buitenlandse kaas

De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

Noten

Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

Tapas

Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

Boters en romen

Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Vleeswaren

Beter bekend als ‘gezond snoepgoed’. Rijk aan antioxidanten, vezels, vitaminen B- en mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium. Blanken Food heeft ze voor u in huis.

Zuidvruchten en gedroogd fruit

Een sinds 2023 geïntroduceerde, maar niet meer te missen productgroep binnen het assortiment van Blanken Food. De (gesneden vleeswaren) zijn de gewenste aanvulling op het assortiment van Blanken Food.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!