Vacatures1

"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Supermarkten

Ook de supermarkten hebben wij iets extra’s te bieden. Vanwege onze jarenlange ervaring in de wereld van de supermarkten weten wij precies hoe we onze supermarkten aan minder derving, minder overbodige voorraad en meer omzet kunnen helpen.

Concreet betekent dit dat wij onze supermarkten voorzien van alles op het gebied van verpakte eieren en van alle soorten kaaswielen; van jong tot oud. Om de supermarkten minder derving, minder voorraad en meer omzet te kunnen garanderen hebben wij onze ‘superservice’ geïntroduceerd.

 

Om ervoor te zorgen dat de verkoop altijd kan doorlopen vullen en spiegelen we iedere week het hele schap. Zo zorgen we er ook voor dat er geen derving ontstaat. Ideaal toch?

Vanwege onze jarenlange ervaring weten we precies hoeveel we aan verpakte eieren en kaas mee moeten nemen om het schap weer vol te krijgen, en om ervoor te zorgen dat er geen voorraad overblijft. Alleen in het weekend laten we wat voorraad achter. Zo kan de verkoop ook in het weekend lekker blijven doorlopen!

Door de vernieuwde verpakkingen en de frisse uitstraling van de doosjes neemt, uit ervaring, de verkoop toe. De frisse uitstraling zorgt ervoor dat het schap meer opvalt bij de klant en hij of zij er sneller voor kiest om toch even een kijkje te nemen.

Eieren die een te korte houdbaarheidsdatum hebben om verkocht te mogen worden en eieren die het niet hebben gehaald en gebroken zijn mogen gewoon aan ons worden geretourneerd. Zo voorkomen we derving en zorgen we ervoor dat de klanten de meest verse eieren meenemen!

Kortom;

  • Geen derving
  • Geen onnodige voorraad
  • Meer omzet

Klinkt dit interessant? Laat uw gegevens achter in het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Franc Sluijs
Franc Sluijs
Eigenaar Jumbo Amerongen

Een geweldige service. Al meer dan 18 jaar werk ik samen met Blanken Food. De korte lijnen, de extra service en de betrouwbaarheid zorgen ervoor dat ik nog steeds met veel plezier samenwerk met Blanken Food.

Lees meer

Onze producten

Eieren en eiproducten

Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Hollandse kaas

Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

Buitenlandse kaas

De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

Noten

Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

Tapas

Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

Boters en romen

Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Vleeswaren

Beter bekend als ‘gezond snoepgoed’. Rijk aan antioxidanten, vezels, vitaminen B- en mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium. Blanken Food heeft ze voor u in huis.

Zuidvruchten en gedroogd fruit

Een sinds 2023 geïntroduceerde, maar niet meer te missen productgroep binnen het assortiment van Blanken Food. De (gesneden vleeswaren) zijn de gewenste aanvulling op het assortiment van Blanken Food.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!