"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Onze klanten

Blanken Food levert veel aan de horeca. Van restaurants en pannenkoekenhuizen tot aan bistro’s en cateraars. Het overgrote deel van ons assortiment is dan ook tot stand gekomen voor- en door de horeca. Samen hebben we in de afgelopen decennia een pakket samengesteld waar ieder hotel, restaurant of cateraar mee uit de voeten kan. En tot op de dag van vandaag blijven we hier mee bezig.

Om onze horecaklanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij een stuk gemak bieden. Iets wegnemen, waardoor de (chef-)koks zich bezig kunnen houden met hetgeen waar ze zich bezig mee willen houden: het overbrengen van hun passie voor food in de gerechten die ze maken.

De bestellingen worden gekoeld gebracht, in onze eigen gele kratten. Lekker herkenbaar. De kratten ruimen we ter plekke voor u uit en ruimen we dan ook First in, First out op in de koelcellen. Zo blijft je koelcel opgeruimd en voorkomen we samen dat er derving ontstaat. Zo kunt je als (chef-)kok blijven werken met verse producten.

Onze horecaklanten krijgen de mogelijkheid om te bestellen via zowel InOne als het Blanken Food bestelsysteem; beiden gebruiksvriendelijke bestelplatformen.


Ben je ook net zo overtuigd van onze producten en service als dat wij zijn?
Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

Voor onze grootverbruikers hebben we genoeg te bieden. Onze producten kunnen wij namelijk ook in bulkverpakkingen leveren. Grotere eenheden, dezelfde kwaliteit. Van 10 literzakken tot aan 10 kilo verpakkingen. 

Ondanks de grotere eenheden en de daarbij komende grotere verpakkingen blijven we ervoor zorgen dat het materiaal milieubewust blijft, zodat het gerecycled kan worden. Zo willen we onze klanten helpen in hun bijdrage aan een milieubewuste toekomst.


Ben je ook net zo overtuigd van onze producten en service als dat wij zijn?
Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

De start van Blanken Food is te danken aan de delicatessenwinkels, daar waar Blanken op zijn bakfiets de verse eieren langsbracht. Tot op de dag van vandaag voorzien wij de delicatessenwinkels van prachtige producten. Waar we voor onze grootverbruikers bulkverpakkingen hebben, hebben we voor de delicatessenwinkels consumentverpakkingen. Als delicatessenwinkel wil je uw klanten zo goed mogelijk helpen, en bijzondere wensen vervullen. De persoonlijke aandacht die je jouw klanten geeft ontvang je hierin ook van ons. Heb je een klant die op zoek is naar een lekker kwartstuk kaas met een truffelsmaak of naar een streekkaas uit Gelderland? Bespreek met ons waar je naar op zoek bent en wij gaan aan de slag om de wens van je klant te vervullen.

Tevens kun je ervan op aan dat onze chauffeurs de winkel netjes bijvullen en de kratten weer mee terug nemen. Zo blijft de winkel opgeruimd en kan je verder met het vervullen van de wensen van uw klanten!


Ben je ook net zo overtuigd van onze producten en service als dat wij zijn?
Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

Onze producten

Eieren en eiproducten

Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Hollandse kaas

Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

Buitenlandse kaas

De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

Noten

Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

Tapas

Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

Boters en romen

Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Vleeswaren

Beter bekend als ‘gezond snoepgoed’. Rijk aan antioxidanten, vezels, vitaminen B- en mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium. Blanken Food heeft ze voor u in huis.

Zuidvruchten en gedroogd fruit

Een sinds 2023 geïntroduceerde, maar niet meer te missen productgroep binnen het assortiment van Blanken Food. De (gesneden vleeswaren) zijn de gewenste aanvulling op het assortiment van Blanken Food.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!