Vacatures1

"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet meer weg te denken uit de tijd van nu. Ook wij staan volledig achter deze manier van ondernemen en verwerken dit dan ook in onze manier van werken. Binnen Blanken Food richten wij ons op drie pijlers:

 

Het scheiden en recyclen van afval; voor ons de normaalste zaak van de wereld. Continu zijn wij intern op zoek naar innovatieve ideeën om op het gebied van recycling om nog meer te kunnen betekenen hierin. Ook richting onze klanten.

Nul op de meter; dat is ons doel. In de afgelopen jaren zijn wij druk bezig geweest met het innoveren van ons pand, gericht op verduurzaming. De nieuwste lijn koelcellen met de meest zuinige motors en koelmotoren aangedreven door zonnepanelen zijn hier twee voorbeelden van. Maar we doen dit graag. Wij als Blanken Food voelen ons verantwoordelijk en nemen dan ook graag onze verantwoordelijkheid daarin.

Zoals wij onze verantwoordelijkheid nemen, verwachten we dit ook van onze toeleveranciers. Onze toeleveranciers worden daarom door ons gescreend op hun aanbod verantwoord geproduceerde producten. Dit betekent voor ons dat de teelt en verwerking van grondstoffen zoveel mogelijk met respect voor natuur en dier plaatsvindt. Je kan er dus vanuit gaan dat de producten die wij leveren met liefde voor dier en milieu geproduceerd zijn!

Onze producten

Eieren en eiproducten

Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Hollandse kaas

Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

Buitenlandse kaas

De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

Noten

Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

Tapas

Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

Boters en romen

Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Vleeswaren

Beter bekend als ‘gezond snoepgoed’. Rijk aan antioxidanten, vezels, vitaminen B- en mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium. Blanken Food heeft ze voor u in huis.

Zuidvruchten en gedroogd fruit

Een sinds 2023 geïntroduceerde, maar niet meer te missen productgroep binnen het assortiment van Blanken Food. De (gesneden vleeswaren) zijn de gewenste aanvulling op het assortiment van Blanken Food.

Klant worden

Bent u ook net zo overtuigd van onze producten en service als dat wij zijn?
Neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan!

Neem direct contact op

Vragen? Stuur een appje!