"Heerlijk, vers en eerlijk;
sinds 1933"

Onze klantgroepen

Blanken Food levert voornamelijk aan de horeca. Van restaurants en pannenkoekenhuizen tot aan bistro’s en cateraars. Het overgrote deel van ons assortiment is dan ook tot stand gekomen voor- en door de horeca. Samen hebben we in de afgelopen decennia een pakket samengesteld waar ieder hotel, restaurant of cateraar mee uit de voeten kan. En tot op de dag van vandaag blijven we hier mee bezig.

Om onze horecaklanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij een stuk gemak bieden. Iets wegnemen, waardoor de (chef-)koks zich bezig kunnen houden met hetgeen waar ze zich bezig mee willen houden: het overbrengen van hun passie voor food in de gerechten die ze maken.

De bestellingen worden gekoeld gebracht, in onze eigen gele kratten. Lekker herkenbaar. De kratten ruimen we ter plekke voor u uit, en ruimen we dan ook First in, First out op in de koelcellen. Zo blijft uw koelcel opgeruimd en voorkomen we samen dat er derving ontstaat. Zo kunt u als (chef-)kok blijven werken met verse producten.


Bent u ook net zo overtuigd van onze producten en service als dat wij zijn?
Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

Voor onze grootverbruikers hebben we genoeg te bieden. Onze producten kunnen wij namelijk ook in bulkverpakkingen leveren. Grotere eenheden, dezelfde kwaliteit. Van 10 literzakken tot aan 10 kilo verpakkingen. 

Ondanks de grotere eenheden en de daarbij komende grotere verpakkingen blijven we ervoor zorgen dat het materiaal milieubewust blijft, zodat het gerecycled kan worden. Zo willen we onze klanten helpen in hun bijdrage aan een milieubewuste toekomst.


Bent u ook net zo overtuigd van onze producten en service als dat wij zijn?
Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

De start van Blanken Food is te danken aan de delicatessenwinkels, daar waar Blanken op zijn bakfiets de verse eieren langsbracht. Tot op de dag van vandaag voorzien wij de delicatessenwinkels van prachtige producten. Waar we voor onze grootverbruikers bulkverpakkingen hebben, hebben we voor de delicatessenwinkels consumentverpakkingen. Als delicatessenwinkel wilt u uw klanten zo goed mogelijk helpen, en bijzondere wensen vervullen. De persoonlijke aandacht die u uw klanten geeft ontvangt u hierin ook van ons. Heeft u een klant die op zoek is naar een lekker kwartstuk kaas met een truffelsmaak, of naar een streekkaas uit Gelderland? Bespreek met ons waar u naar op zoek bent, en wij gaan aan de slag om de wens van uw klant te vervullen.

Tevens kunt u ervan op aan dat onze chauffeurs de winkel netjes bijvullen en de kratten weer mee terug nemen. Zo blijft de winkel opgeruimd en kunt u verder met het vervullen van de wensen van je klanten!


Bent u ook net zo overtuigd van onze producten en service als dat wij zijn?
Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

Onze producten

 • Eieren en eiproducten

  Specialist op het gebied van eieren sinds 1933. Dat merk en proef je in alles. Door het dagelijkse contact met onze pluimveehouders kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

 • Hollandse kaas

  Vanwege onze jarenlange ervaring en passie voor kaas hebben wij door de jaren heen een compleet assortiment samengebracht van de mooiste Hollandse kazen.

 • Buitenlandse kaas

  De Firma Blanken biedt een brede selectie van buitenlandse kazen aan; van een Franse Reblonchon tot Italiaanse Pecorino. We zijn van alle markten thuis.

 • Noten

  Noten. Onmisbaar binnen een lekkere salade of op een goede borrelplank. Daarom bieden wij de fijnste selectie noten aan; aansluitend op de vraag vanuit onze klanten.

 • Tapas

  Van de meest smaakvolle pesto’s en tapenades tot aan zongedroogde tomaten. Om onze klanten in alle gemakken te kunnen voorzien bieden wij een gevarieerd en steeds vernieuwend aanbod aan binnen de tapas.

 • Boters en romen

  Boter; een product dat niet gemist kan worden in de keuken. Vandaar dat ook voor deze productgroep een divers aanbod ontwikkeld is binnen de Firma Blanken.

Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Samen tegen corona

Ook wij zetten ons in tegen corona, en dragen als team van Blanken Food ons steentje bij. 

Nieuwe website door I-Pulse

De afgelopen maanden zijn wij intensief bezig geweest met de jongens van I-Pulse om een nieuwe website op te zetten.

Firma Blanken maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In de Disclaimer is hier meer over te lezen.

OK