Vacatures1

Vijgen, zak 500 gram

Artikelnummer: 19010
Inhoud: 500 gram
Eenheid: Zak
Bestelproduct: Nee

Omschrijving

Bij Blanken Food geloven we in het leveren van hoogwaardige ingrediënten die de rijke smaak van de natuur naar voren brengen. We zijn enthousiast om onze gedroogde vijgen te presenteren, een heerlijke en voedzame traktatie die de veelzijdigheid en het unieke aroma van deze vrucht in zijn meest geconcentreerde vorm biedt, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn voor uw restaurant, bakkerij of voedselwinkel.

Onze gedroogde vijgen worden met de grootste zorg geselecteerd en gedroogd, met behoud van hun kenmerkende diepe paarse kleur en hun zoete, honingachtige smaak. Deze vijgen zijn niet alleen smakelijk, maar ook rijk aan vezels, vitaminen en mineralen, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor uw klanten.

De veelzijdigheid van onze gedroogde vijgen zal u verbazen. Ze kunnen worden gegeten als een heerlijke, natuurlijke snack, worden toegevoegd aan kaasplateaus voor een elegante smaakcombinatie, en worden verwerkt in bakrecepten, zoals gebak, muffins en brood.

Voedingswaarden

Energie 1088 kJ / 260 kcal
Verzadigde vetzuren 0,1 gram
Koolhydraten 54,1 gram
Waarvan suikers 47,9 gram
Eiwitten 3,3 gram
Zout 0,03 gram
Vetten 0,9 gram

Allergie-informatie

Zonder Selderij
Zonder Ei
Zonder Vis
Zonder Gluten
Zonder Lupine
Zonder Melk
Zonder Mosterd
Zonder Noten
Zonder Pinda
Zonder Sesamzaad
Zonder Weekdieren
Zonder Schaaldieren
Zonder Soja
Zonder Sulfiet
Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!