Vacatures1

Gojibessen, zak 500 gram

Artikelnummer: 19008
Inhoud: 500 gram
Eenheid: Zak
Bestelproduct: Nee

Omschrijving

Bij Blanken Food staan we voor het aanbieden van hoogwaardige ingrediënten die de gezondheid en smaak van uw assortiment verbeteren. We zijn verheugd om onze Gojibessen te presenteren, een superfood dat de natuurlijke zoetheid combineert met buitengewone voedingswaarde, en een waardevolle toevoeging vormt voor uw restaurant, bakkerij of voedselwinkel.

Onze Gojibessen worden met zorg geselecteerd en zongedroogd om hun dieprode kleur, karakteristieke smaak en nutritionele waarde te behouden. Ze staan bekend om hun overvloedige antioxidanten, vitamines en mineralen, en worden al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunde gewaardeerd om hun gezondheidsvoordelen.

De veelzijdigheid van onze Gojibessen zal u verbazen. Ze kunnen worden gegeten als een smaakvolle en voedzame snack, worden toegevoegd aan yoghurt, smoothies of ontbijtgranen voor een gezonde boost, en worden verwerkt in een scala van recepten, van salades tot gebak en zelfs hartige gerechten.

Voedingswaarden

Energie
Verzadigde vetzuren
Koolhydraten
Waarvan suikers
Eiwitten
Zout
Vetten

Allergie-informatie

Zonder Selderij
Zonder Ei
Zonder Vis
Zonder Gluten
Zonder Lupine
Zonder Melk
Zonder Mosterd
Zonder Noten
Zonder Pinda
Zonder Sesamzaad
Zonder Weekdieren
Zonder Schaaldieren
Zonder Soja
Zonder Sulfiet
Meer nieuws

Actueel bij Firma Blanken

Duurzaam nieuws: zonnepanelen

Blanken Food voorziet, aansluitend op het huidige MVO-beleid, haar bedrijfspand van 125 zonnepanelen.

Lees meer

Nieuwe productcatalogus

Na de ontwikkeling van de nieuwe website heeft Blanken Food een doorontwikkeling doorgevoerd: het online weergeven van de productcatalogus.  

Lees meer

Blanken Food

Met veel enthousiasme willen wij u kennis laten maken met onze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende huisstijl: Blanken Food.

Lees meer
Vragen? Stuur een appje!